24 Ocak 2018 Çarşamba

ixora Whitening Cream (50gr) Aydınlatıcı/Beyazlatıcı Krem



Merhaba, 

Bugünün konusu görselden de anlaşılacağı gibi beyazlatıcı ve leke açıcı krem.

Cilt konusunda kadınlar erkeklere istinaden daha hassas yapıya sahip oldukları için bu konuda daha duyarlı olsalar da, erkekler de en az kadınlar kadar bakımlarına önem veriyor. 
Özellikle son dönemlerde bunun hızla arttığını görmekteyiz.

Dijital pazarlamanın en güzel özelliklerinden biri; erkeklerin güzellik marketlerinden almak istemedikleri ya da vakit ayırmadıkları maskeleri, kremleri, kısaca cilt bakım ürünlerini dijital marketlerden aldıklarını görmek diyebilirim.
Güncel hayatta maske alan/kullanan bir erkekle karşılaşmamışken, satılan ürünlerde maske alıcılarının genel skalasında erkeklerin olması, yüz nemlendiriciler için özellikle tıraş sonrası kullanımda soru bandı oluşturmaları, parfüm konusunda koku çağrışımlarını merak etmeleri gibi daha bir sürü şey erkeklerin bakımlarına aslında ne adar çok özen gösterdiklerini ifade ediyor.

Tabii bu ifadeler her zaman açık yapılmayabiliyor. Komedyenin Türk erkeği ile yaptığı açılımda olduğu gibi, bazı erkek kullanıcıların "ben değil de bir arkadaşım için..." ile başlayan o muhteşem cümlelerle müşteri temsilcilerimiz günlük konuşma akışında sıkça karşılaşmakta :)

Gizli ya da aleni hiç fark etmez; söz konusu metroseksüellik ise aynı toplumda yaşayan bireyler olarak görmek istediğimiz hareketler bunlar, lütfen hız kesmeden devam ediniz efendim :)


Yazının başında da belirttiğim gibi bugün, yine hem kadın hem erkek müşteriler tarafından sıkça merak edilen ixora whitening cream yani beyazlatıcı kremden bahsedeceğim. Bu arada yazıları içerik belirterek oluşturmak yerine günlük Türkçe dili ile anlatmayı uygun görüyorum fakat  illa ki bilimsel açıklama istiyorum diyen olursa  sizi buraya alalım efendim. ↙ 

ixora Whiteting Cream yüzünüz ya da vücudunuzun herhangi bir yerinde oluşan akne, sivilce, çil, lazer yanıkları, güneş lekeleri gibi ton koyulaşması yaşanan bölgeler için kullanılan, içeriği kuvvetli bileşimlerden oluşmuş; bu bakımdan da özellikle ilk kullanımlarda çok ince tabaka halinde sürülmesi tavsiye edilen leke yok edici -yani- ton farklılıklarını ortadan kaldırıcı, nemlendirici bazlı kremdir.
(Her blog'da bu denli uzun cümleler bulamazsınız değerimi bilin 🙂)

Tekrar konuya dönecek olursak etkili içeriği sayesinde düzenli kullanımda 1 hafta kadar kısa bir süre içerisinde etkisini görebilirsiniz. Elbette bu düzenli kullanımlar için. Bu tip kremlerde asıl sihir düzenli kullanımda yatıyor. İstikrarlı kullanılmayan bir ilacın, bir kremin ya da bir çalışmanın neticisini alan şu ana kadar pek görülmemiş ama ben mucizelere inanıyorum derseniz o ayrı 🙂

Yine, yeni, yeniden; üzerine basa basa, altını çize çize söylemem gereken şey sabah-akşam düzenli kullanım!
Önce kremleri nasıl kullanacağımızı öğrenelim sonra kremlerden sonuç bekleyelim, di mi?

Konuyu toparlayıp yazıyı sonlandırmak istiyorum:

-ixora Whitening Cream cildinizdeki en koyu lekeleri açacak bileşimlerden oluşur. Bunu yaparken sağlıklı cildin tonunu koruyarak cildi doğal formuna sokmaya çalışır.

-İçeriğinde leke açıcı olduğu için aynı zamanda beyazlatıcı özelliğe sahiptir.

-Lekenin büyüklüğü ya da tonu fark etmez. Sadece çok uzun zamandır sizinle birlikle olan lekelerin onarım süreci diğerlerine nazaran biraz daha uzun sürebilir.

-Lekelerin çoğu genellikle zararlı güneş ışınlarından oluşur. Günlük hayatımızın seyrinde leke olsun ya da olmasın güneş koruyucu kullanmak esastır.

-Cilt tonunu tek tona indirger.

-Lazer epilasyon sırasında oluşan leke ya da kararmalar için kullanıma uygundur.

-Bilinçli tüketici bunun farkındadır zaten ama yine de belirtmekte fayda var:

*ixora markası adı altında üretilen bütün ürünler Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Tarım Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onayı arasındaki farkı bilenler bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayacaktır.

*Patenli ürünlerin çoğu Avrupa Pazarında da satışa sunulmaktadır.

*ixora markasının bazı ürünleri Avrupa Standartları A Kalite belgelidir.

Demem o ki ixora Whitening Cream 'i gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Çok sorulan sorulardan birisi de fiyatlarımızın neden bu kadar uygun olduğu:

Pahalı ürün kalitelidir* mottosuyla hareket ederseniz sizi çok yıpratırlar arkadaşlar 🙂 Kanınızı son damlasına kadar emer "bağzı" Vampirler 🙂 Önce şu marka seviciliğinden kurtulalım. Yurtdışından ithal edilen ve Türk Pazarında yer alan ürünlerin çoğuna en az 5 kalem kar marjı ekleniyor. Şimdi konuyu EFE-TÜFE'ye kadar sürüklemek istemiyorum fakat özetleyecek olursak: Biz Türk üreticiyiz. Fabrikamız kendimize ait. Üretim tesislerimizden dağıtıma, şubelerimizden, tedarikçilerimize varana kadar bütün birimleri kendi bünyemizde çözümlüyoruz.

Resmi internet sitesi yükümlülüğünde bulsakalsak.com olarak da sizlere hem kendimizi daha iyi ifade etmek hem de bu alanda olduğumuzu da bildirmek için bir süredir buralardayız.

Konuyu kremden Hakkımızda, vizyon ve misyona başka kimse getiremezdi sanırım.
Bu da benim serseri stilim diyerek vedalaşıyorum 🙂

ixora whitening cream' i alın pişman olmazsınız 🙂

Buradan içeğini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

WhatsApp Sipariş: 0549 450 60 52 

Görüşürüz...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder