11 Ocak 2018 Perşembe

Anti-Bakteriyel Tırnak Serumu



Anti-Bakteriyel Tırnak Serumu

Anti-bakteriyel Foot Fresh el ve ayaklarda oluşan tırnak mantarlarına karşı kesin çözüm sunmak amacıyla üretilmiştir.

Güçlü etkisi sayesinde düzenli kullanıldığında etkisini hızla görebileceğiniz Food Fresh el ve ayaklarda oluşan kalınlaşmış tırnaklar, beyazlaşma, kırılma, tırnak yuvasında boşalmadan kaynaklı tırnak düşmesi gibi sorunlara kesin çözüm sunar.


Bilindiği üzere tırnak mantarı uzun tedavi isteyen anti-bakteriyel durumdur. Genellikle hijyenle alakalı sorunlar sebebiyle oluştuğu söylense de tırnak mantarlarının kökeninde stres ve kaygı bozuklukları yatar.

Tırnak Mantarlarının detertan gibi yoğun kimyasal içeren temizleyicilerle temas etmemesi iyileşme süresini hızlandıracaktır. Bazı mantar türlerinin bulaşıcı olması nedeniyle havlu, terlik gibi bedenle temas eden materyallerin ortak kullanılmaması önerilir.

Food Fresh kullanıma başlandıktan sonra anti-bakteriyel özelliği olduğu için bulaşma riski ortadan kalkar.

KULLANIM ALANLARI: Bakterili, mantarlı ayaklara uygulanır. Aynı zamanda sağladığı koruma sayesinde kabin ürünü olarak da yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bakteriyel iltihaplara ve mantarlara karşı koruma sağlar.

Sabah-aksam düzenli şekilde kullanınız. Durulanmaz. Uygulama sonrasında kısa bir süre de olsa herhangi bir materyalle temastan kaçının (çorap giymek gibi)

Ürünün emilimi için ufak ama önemli bir detaydır.

Mantar oluşma riski taşıyan kişiler koruma amaçlı kullanabilirler.

                                                       Sipariş Vermek İçin Tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder