10 Ocak 2018 Çarşamba

iXora-Oil Deri Çatlakları İçin Doğal Yöntem



Merhaba,

Deri çatlakları için doğal yöntem nedir, hamilelik çatlakları için ne yapmalı? gibi sorular anne adaylarından oldukça fazla duyulan soruların başında geliyor. Biz de bugün yine bu konuyu ele almaya karar verdik.

Hamilelik çatlakları için ne yapmalı?

Bu soru; hem çatlak sorunu oluşan, hem de önlem almak isteyen anneler için önemli bir detay olduğundan dolayı makaleden ziyade maddeler halinde açıklamak daha doğru olacak diye düşünüyorum.

Hamilelik çatlakları için ne yapmalı? 

Deri çatlakları için önerebilecek bir sürü yöntem ya da ürün bilgi dünyamızın içerisinde fazlasıyla bulunmakta fakat hem çatlakları engellemek hem de var-olan çatlakları ortadan kaldırmak için ilk önerilen şey SUÇ İÇMEK olacaktır. 
Suyun içinde bulunan mineral ve besin değerleri insan vücudunun hayatî yaşam kaynağı olduğu için alınan besinler bile emilimini ve öğütme süresini tüketilen suya göre yapmaktadır. 
Siz de bilirsiniz ki vücudun işletim sistemi birbirine bağlı ve en ufak bir eksiklikte diğer sistemlerde bu durumdan olumsuz etkilenir.
Hal böyle olunca alınan sıvı miktarının ne derece fazla ve vitamin değeri yüksek olduğu önem arz ediyor.
Az su tüketiminde sulanmayan bir çiçek saksının içerisinde nasıl kuruyorsa ciltte de aynı durum söz konusu.
Bu bağlamda deri çatlakları için en doğal yöntem nedir sorusuna "su içmek" olarak cevap vermek yerinde olur.


Hamilelik çatlakları için ne yapmalı? sorusuna KAŞINMAKTAN KAÇININ diye devam etmek istiyorum.
Kuruyan deri, anne karnının iç kısımdan baskı oluşmasıyla çatlakla birlikte kaşıntıyı da beraberinde getirir. Burada yine nemli cildin önemi ortaya çıkıyor. Su veya sıvı tüketimi fazla olan bünyelerde hem çatlak hem de kaşınma hissi en aza inecektir.
Tekrardan kaşınma ile ilgili konuya dönecek olursak; kuru cilt kaşındıkça deri üzerindeki tahribatı artar. Bunu da şöyle örneklendireyim: Herhangi bir yere damlayan mumun temizlenmesi için kuruması beklenir çünkü bileşiminde sıvıdan katıya geçiş söz konusudur. Cildimizin üzerindeki hassas hücreleri de böyle düşünebiliriz. Kuru cilt kaşındığında pul pul olacak ve iz bırakacaktır. Nemli ciltte böyle bir şey yaşanmayacağı gibi kaşınma izlerinin kaybolması da daha kısa sürer. Yani her halûkarda cildi nemlendirmek için önce su diyoruz. İncele

 Hamilelik çatlakları için ne yapmalı? sorusuna EGZERSİZ diyerek devam edelim.

Hamileliğin özellikle son aylarında anne adaylarının hareket manevrası azaldığı için normal olarak kan akış hızı da azalma gösterir. Bu da dolaşım sisteminde yavaşlamaya sebep olur. Yoga ya da pilates gibi aktiviteler vücudun hareket ivmesi arttırılabilir fakat spora ayıracak vakti olmayanlar için günlük aktivasyonlarını fazlalaştırmaları tavsiye edilmekte. Marketten sipariş vermek yerine markete gitmek gibi fazladan toz almak gibi... Unutmamak lâzım; hamilelik ya da normal zaman dilimlerinde ne derece hareket edilirse vücudun oksijen alımı o derece artar. Bu da olası anne adaylığında hem annenin hem de bebeğin yararına olacaktır. Çünkü oksijen vücuda ne derece fazla girerse sağlıklı ve kaliteli yaşamda da o derece fazla olur. 


Gelelim dışarıdan destek yoluyla hamileliği çatlaksız atlatmaya. "Hamilelik çatlakları için ne yapmalı ki hiç çatlak oluşmasın?" diye sorulan sorulara ilk etapta yukarıdaki cevapları sıralayabiliriz.

Takviye bakım ürünü tavsiyesi isteyenler içinse iXora-Oil diyeceğiz. 
iXora-Oil; içeriği doğal bakım yağlarından oluşan E-vitamini ile desteklenmiş çok özel bir formülasyona sahip.
Doğal bakım yağları; rutin bakımları gerçekleştirip çatlak görünümünde azalma sağlarken E-vitamini ve özel formül de derinin kalitesini arttırır. En iyi vücut yağı denildiğinde ilk akla gelen markaların arasında yer alan iXora-Oil, kullanıcılardan tam not alarak her geçen gün başarı kat sayısını daha da yükseltiyor.
En iyi vücut yağı olarak anıldığı gibi en etkili çatlak yağı olarak da adından bahsettiren iXora-Oil düzenli kullanıldığında etkisini hızla gösterir.
İçinde paraben ve boya olmadığı için anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atacak hiçbir durum yaşanmaz. İncele

iXora-Oil ; %99 etkili doğal çatlak yağıdır.
Hamileliğin üçüncü ayından itibaren kullanılması tavsiye edilen iXora-Oil'i sabah akşam düzenli kullanmanızı tavsiye ederiz fakat; kaşıntı ya da fazla gerginlik hissi oluşursa fazla kullanmanızda da hiçbir sakınca yok.
Karın, bel, kalça gibi bölgelerde kullanılacağı gibi el, yüz ve vücudun diğer bölgelerinde de kullanılabilir.
İçinden çıkan küçük roll-on sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. iXora-Oil çatlaklar için etkili bir ürün olduğundan dolayı haliyle kırışıklık gidermede de etkilidir. Göz kenarlarınızda oluşan kaz-ayakları için kullanılabilir. 


Topuk çatlakları, en zor ve uzun tedavi edilen çatlakların başında gelir. iXora-Oil doğal bakım yağlarından oluştuğu için yoğun nem sayesinde topuk çatlaklarını vücudun da izin verdiği sürece en kısa zamanda ortadan kaldırır. 

Gerek hamilelik gerekse diğer çatlakların düzelme süresi kullanan kişinin bağışıklık sistemine göre değişkenlik gösterecektir. Bol su tüketimi ve günlük hareket aktivitelerini artırmak iXora-Oil'in etkisini daha da yükseltir.

Önceliğin beden sağlığı olduğunu unutmayalım.
iXora-Oil kesin etkili çatlak yağı olarak ixora'nın resmi internet sitesi www.bulsakalsak.com 'da tanıtım fiyatıyla yerini aldı. 
%99 etkili doğal hamilelik çatlak yağı arıyor ve etkisini hızla görmek istiyorsanız sizi iXora-Oil'le tanıştıralım. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder