30 Ocak 2018 Salı

iXora-Oil Hamile Çatlakları İçin Kesin Çözüm



Hamilelik veya hızlı kilo alıp vermeye bağlı Çatlaklar için özel olarak geliştirilen iXora-Oil; vücudunuzun herhangi bir yerinde oluşan çatlaklara kesin çözüm sunar. Düzenli kullanıldığında etkisini hızla gösteren iXora-Oil önce çatlak kararmalarını ortadan kaldırır daha sonra da çizgi görünümünü hafifletir.

Selülit görünümünde de işe yarayan iXora-Oil; portakal kabuğu görüntüsü bulunan bölgeye dairesel hareketlerle kullanıldığında içeriğindeki doğal yağlar sayesinde bölgesel incelmeyle hasarlı cilt görüntüsünü ortadan kaldırır.

iXora-Oil; 50ml'lik hava basınçlı şişelere dolum yapılmıştır. Kutunun içinden çıkan küçük roll-on ve huni sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilir.

El ve yüz kuruluklarında nemlendirme amacıyla da kullanılan iXora-Oil; göz kenarlarındaki kaz-ayaklarını ve yüzdeki ince çizgileri ortadan kaldırır. 

Leke açıcı özelliği vardır. Yüz için kullanıldığında çevresel faktörlerden etkilenmemek için güneş korucusu kullanılması tavsiye edilir.

Anne adaylarının üçüncü aydan itibaren kullanmaya başlaması olası çatlak oluşumunun önüne geçecektir. 
Tamamen doğal yağlardan oluşan iXora-Oil'in içinde paraben ve boya yoktur. Bebeği ve anneyi tehlikeye atacak herhangi zararlı bir faktör oluşmaz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder