5 Ocak 2018 Cuma

iXora-Oil Hamilelik Çatlaklarına Kesin Çözüm Sunuyor


Merhaba,

iXora-Oil'in çıkış tarihinin üzerinden çok az bir süre geçse de gelen reaksiyonlar çok olumlu. Natürel bakım yağı  iXora-Oil'in sinyalini verdikten sonra merakla beklenmesi ve çıkış tarihinden itibaren talep edilip kullananlar tarafından sevilmesi şu sıralar mutluluk kaynağımız.
Son dönemlerde piyasada çok fazla hamilelik çatlakları için bakım yağı bulunsa da iXora-Oil'in natürel bazı ve hızlı etki gücü bizi diğerlerinden bir adım öne çıkarıyor.
Selülit ve çatlakları gidermesinin yanı sıra yoğun cilt nemlendirici özelliğiyle de kuru ciltlere çözüm sunması kullanılan bölgeye etki oranını kat-be-kat fazlalaştırıyor. Bu özelliklere Leke giderici ayrıcalığını da eklersek iXora-Oil'in ne denli geniş bir yelpazede yer aldığını daha iyi anlatmış oluruz.

    Pürüzsüz Tenlerin Markası olarak piyasada ki yerini alan  iXora-Oil'in bugün bahsetmek istediğim özelliği yine çatlaklarİncele
 Fakat bugün biraz daha farklı kulvardan baktığımız hamilelik çatlakları ve üzerindeki etkisinden bahsetmek istiyorum. 
Hamilelik çatlakları kişinin vücut yapısana göre değişeceği için öncelikle tavsiyemiz bol su tüketimi...
 Cildin nem dengesi ne kadar yüksekse cildin deformasyon yani, çatlak, kuruluk, kuruluğa bağlı dökülme, mat görünüm, deri tahrişleri yaratan cilt hastalıkları gibi sorunlar o kadar az görülür.

Kısaca tekrardan bahsetmek gerekirse fibroblast hücrelerin faaliyetlerini tam olarak yerine getirememesinden kaynaklı deri yırtıklarıdır diyebiliriz.

Fibroblast'ın asıl görevi hücrenin içinde bulundurduğu yapıyı oluşturmaktır. Yani cildin esnekliği, yumuşaklığı, parlaklığı fibroblast hücrelerinden sorulur. Hal böyle olunca hücre üzerinde herhangi bir yaralanma olduğunda onu iyileştirme görevi de yine fibroblast hücrelerine düşmektedir.
Özetleyecek olursak fibroblast hücreleri en güzel kıyafetimizin, cildimizin en temel yapı taşı. Ona ne kadar iyi bakarsak görünümümüzde ki güzellik de o derece artacaktır.

Bildiğiniz üzere hamilelik çatlakları vücut geliştiricilerin ya da hızlı kilo alıp verenlerin karşılaştığı çatlaklarına istinaden daha hassas bir konu.

Hamilelik süreci daha uzun zaman dilimine yayıldığı için anne karnındaki bebeğin gelişimini de düşünerek bu süre zarfında oluşan cilt deformasyonları haliyle diğer çatlak sorunu yaşayanlarla aynı olmayacaktır. İncele

  iXora-Oil bu anlamda çatlak sorunun en son aşamasında yer alan Hamilelik çatlaklarının üzerinde daha fazla yoğunlaşarak ürün gamını en zor basamaktan başlattı. Özel formüllü bileşim sabah-akşam düzenli kullanıldığında etkisini kısa sürede göstermeye başlayacaktır.  
Kaşıntı ya da gerilme hissi grafiğince sık kullanılsa bile hiçbir tehlike arz etmez.
iXora-Oil'in içeriği doğal bakım yağlarından oluştuğu için anneliğin üçüncü ayından itibaren gönül rahatlığıyla dilenilen sıklıkta kullanılabilir. İçinde bebeği etkileyebilecek paraben ve boya BULUNMAMAKTADIR!


Ixora Markasının resmi internet sitesi www.bulsakalsak.com 'da tanıtım fiyatıyla satışa sunulan iXora-Oil; Türk kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bilgi ve sipariş için 0(212) 272 53 10 telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder