2 Ocak 2018 Salı

ixoraoil Çatlak Giderici












Yılın ilk günlerinden merhaba.


Işık hızıyla geçen fakat kaplumbağa yavaşlığıyla kalıntılar bırakan 2017'yi geride bıraktık. Kadınların değişmez prensibi her yılı yeni kararlarla karşılamaktır. Muhtemelen bu sene de her sene olduğu gibi yeni yıla yeni kararlar alarak girenler vardır aramızda ama bunun hangileri ne derece yapılır orası muamma. 

Güzellik ve sağlık anlamında yeni prensipler oluşturan varsa bu yazı onlara gelsin. 

Sağlık sektöründe uzun zamandır üzerinde çalışılan bir konu var ki
 kadın erkek demeden herkesin korkulu rüyası denilebilir.
Çatlaklar, yani deri yırtıkları, gerek hamilelik gerekse hızlı kilo-alıp verme, hızlı boy uzaması, hızlı vücut gelişimi esnasında
 oluşabiliyor. Bu konuyu güzellikten ziyade sağlık anlamında ele alınması kanaatindeyim çünkü nihayetinde ortada öncelikle yolunda gitmeyen sağlık çizelgesi durumu var. 



Çatlak Nedir? Nasıl Oluşur?



Çatlak; fibroblast hücrelerin faliyetlerini tam olarak yerine getirememesinden kaynaklı deri yırtıklarıdır. Peki nedir bu fibroblast, ne işlevi var ki, görevini aksattığında deride böyle görüntüler oluşuyor? 

Fibroblast'ın asıl görevi hücrenin içinde bulundurduğu yapıyı oluşturmaktır. Yani cildin esnekliği, yumuşaklığı, parlaklığı fibroblast hücrelerinden sorulur. Hal böyle olunca hücre üzerinde herhangi bir yaralanma olduğunda onu iyileştirme görevi de yine fibroblast hücrelerine düşmektedir.
Özetleyecek olursak fibroblast hücreleri en güzel kıyafetimizin, cildimizin en temel yapı taşı. Ona ne kadar iyi bakarsak görünümümüzde ki güzellik de o derece artacaktır.

Peki Çatlaklar Nasıl oluşur ve Oluşumunun Önüne Geçilebilinir mi? 

 Çatlaklar,
fibroblast hücrelerinin işlevini kaybetmesiyle oluşmaya başlar. Özellikle kadınlarda değişen hormon dengeleri bu hücreleri bir hayli yıpratmakta. Bakım yapılmadığında haliyle çatlak sorunu kaçılınmaz oluyor. Hamilelik sürecinde hormonal dengeler hızlı artıp azaldığı için fibroblast hücreler fonksiyonelliğini kaybeder ve derinin elastikiyeti azalır. Basınca maruz kalan deri de haliyle bir balonun içine hava üflenmiş gibi gerilmeye başlar. Ve maalesef ki yoğun basınçta deri incelerek damarlar üzerinde rahatsız edici yanma, kaşıntı ve buna bağlı acı hissi oluşur. 

Aynı durum sporcular için de geçerli. Spora başladıktan sonra kas büyümesi meydana geldiğinden kasların deriye olan baskısı artar ve yeterli derecede çalışmayan fibroblast hücreleri bir yerden sonra işlevselliğini kaybeder. Sonuç yine aynı çizgili ve farklı renk görüntüsü; yani çatlak.

Şimdi çözümlerden bahsedelim. Elbette ki öncelikle derinin nem kapasitesini arttırmak ve içten desteklemek için "Su" diyoruz. Bu hem cilt hem de diğer hayatî işlevler için çok önemli. 
Daha sonra dışarıdan takviye önerilerin arasında elbette ki bakım yağı var.

iXora Oil Çatlak Giderici İncele


Ixora;kendi adı altında cilt üzerinde oluşan sorunları 
mükemmel derecede çözüme kavuşturan bakım yağını geçtiğimiz günlerde kullanıcıların beğenisine sundu. 

Tamamen organik bakım yağlarının kendi bileşenleriyle oluşan iXora-Oil'in kullanım alanı çok geniş fakat bugün size çatlak giderici özelliğinden bahsedeceğim.

Güzellik ve sağlık sektöründe en çok ihtiyaç duyulan ama kullanım süresi uzun olduğu için sonucunu çok az kişinin gördüğü bir konu çatlak ve selülit yağları ve kullanımıdır.

Ixora Markası  iXora-Oil'in formülasyonunu kullanıcıların hızlı sonuç görmek istediğini de düşünerek tasarladı. 

Organik yağları kendi formülasyonuyla solüsyon haline getirirken cilt üzerinde birçok alana etki etmesi için yelpazesini geniş tutan Ixora;
 iXora-Oil'in kullanıldığı andan itibaren kolay emilimiyle yağ hissi bırakmayan etkisi kullanıcıların beğenisini hemen kazanıyor.
Uzun süre etkisini kaybetmeyen hoş kokusunun yanı sıra aydınlatıcı özelliği de düzenli kullanıldığında
 çatlak üzerindeki renk değişimlerini  ortadan kaldırdığı gözlemlenmiştir. İncele






İçeriğinde Bulunan Bazı Yağlar;
biberiye yağı
zeytinyağı
tatlı badem yağı
coconut yağı
jojoba yağı
aloe vera yağı 
avokado yağı
lavanta yağı
kalendula yağı
e vitamini

Doğal yağların birleşimi ve etkisini ilerleyen günler yağ içerikleriyle birlikte anlatacağım. 
Ufak bir DİP NOT düşmek gerekirse, hamileliğin üçüncü ayından itibaren kullanılabilineceğini, anneyi ve bebeği tehlikeye atacak paraben ve boya içermediğini söylemek gerekiyor. 

Çatlak oluşumunu engellemek için spor ya da hamilelik başlangıcında kullanıldığındaysa sıfır deformasyonla bu süreci atlatabilirsiniz.


Gözaltı ve kaz-ayağı kırışıklıklarınız için kullanabilirsiniz. Küçük roll-on aparatıyla yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz iXora-Oil göze zarar veren herhangi bir madde içermemektedir.
Topuk çatlakları için de kullanılan iXora-Oil içerdiği yoğun E Vitamini sayesinde uygulandığı alana hızlıca etki eder.


PÜRÜZSÜZ TENLERİN MARKASI iXora-Oil kadın-erkek ve çocukların rahatlıkla kullanabileceği saf içeriğiyle çatlak sorununu unutturmak için geçtiğimiz günlerde yola çıkmış bulunmakta.

İnsan sağlığını göz ardı etmeden yıllardır aynı çizgide ilerleyen Ixora,
Çatlak giderilmesinde üst segmentlerde yer alan iXora Oil tanıtım fiyatıyla resmi internet sitesi www.bulsakalsak.com'da satışa sunuldu.

69,9tl fiyatıyla kullanıcılarıyla buluşmayı bekleyen iXora-Oil'i daha detayli incelemek için tıklayınız.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder