23 Mart 2018 Cuma

Black Orient Havaları

Yaz geldi nidalarıyla bahar hazırlıklarına girmişken soğuk ve yağmurla gerçek hayata acı bir düşüş yaşadığım bir Cuma gününden Selamlar...

Ne yalan söyleyeyim, bahar aylarının ele avuca sığmaz hınzır değişkenliğini özlemişim. 2 gün sonra güneş açar, buna bir bukle alıştıktan sonra fırtına çıkar ortalığı sel götürür falan filan ama toprak ana'nın bu değişik kalp ritmini sadece bahar'a da yüklememek lazım. İstanbul'un dengesiz ikliminin de bu değişik skalada çok etkisi var.

Konuyu meteoroloji'den parfüme hiç dolandırmadan getireceğim efendim.

Bu havalar Black Orient havaları...

Neden? Çünkü Black Orient, pembe biber, armut ve portakal çiçeğiyle açılısını yaparken yarışa hafif sıklet tarzda başlamıyor... Gayet aklı başında ve emin adımlarla sizi selamlayacağından emin olabilirsiniz.

İlk notaların solosu çok sağlam arkadaşlar; tasarımcı bu konuda hiç mütevazi davranmamış -ki iyi ki de öyle yapmış-. Derin, ağır ve çok sesli.

Orta notalar kahve ve yasemin ile yerini daha sofistik duygulara bırakıyor. Yasemin kokusunun afrodizyak etkisi ve kahve kokusunun beyne sinyal gönderen kafein sinyali "uyarıcı" ve "uyandırıcı" mesajlarla sizi bir süre yalnız bırakmadan varlığını hissettirecek. Tabi bu his, kokuyu duyumsayanlar yani etrafınızdakiler için de geçerli...

Kapanış notalarını vanilya, paçuli ve sandal ağacı yapıyor. Bildiğiniz gibi vanilya'nın da cinsel uyarıları tetikleyen aynı zamanda iştah açıcı bir etkisi var. Yasemin görevini vanilya'ya devir teslim etmiş diyebiliriz. Paçuli'ye gelince: Paçuli çok değişik bir bitki: Kokusu toprak, bitki ve ahşap kokularını aynı anda anımsatabiliyor. Paçuli kullanılan parfümler tatlı ve sert kokular olarak tanımlanabilir. Hem tatlı hissi yaratıp hem sert olması onun ne kadar orijinal bir bitki olduğunun kanıtı aslında. Sedir ağacına gelince; odunsu kokuların vazgeçilmezidir diyebiliriz. Black Orient'e de çok yakışmış.

Genel olarak toparlamam gerekirse Black Orient'in kokusu; kadınlar tarafından büyük bir aşkla kullanılırken erkekler tarafından da çok beğeniliyor.
Bakın, bu iki beğeni aynı anda pek rastlanan bir şey değil.
Genelde kadınların çok sevdiği kokular erkekler tarafından itici, asgari "eh işte" olarak tanımlanır.

Black Orient öyle bir parfüm değil. Güvenin bana, on numara beş yıldız bir parfüm, deneyince siz de bana hak vereceksiniz.

Şimdi efendim; bu nazlı kızımız Black Orient diğer arkadaşları gibi 100ml üretilmiyor.
E bir ağırlığı, nazı-niyazı olsun ama di mi? :) Az ve öz çünkü rakiplerinden fazla güzel :)

Kendisini daha önce görenler vardır fakat bilmeyenler için boydan fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.
Bunun bir de arşivimde Portre olanı da var ama onu çok fazla kullanmak istemiyorum, rakiplerine
haksızlık olmasın ;)

Benden bu kadar.
Sipariş için Bu Linki Kullanabilirsiniz

0212 272 53 10
0549 450 60 52 telefon numaralarından da yararlanabilirsiniz.

Diğer yazılarda görüşmek üzere,

Sevgiler...















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder