12 Mart 2018 Pazartesi

Dermonzer




Tekrardan Selamlar,

Döne-dolaşa Dermonzer'i yazıyorum ve bazen bu sıkıcı bir hal alabiliyor farkındayım ama hakikaten mucize bir krem. Herkesin "bu yara ya da yanık izi hayatta düzelmez" dediği durumlarda bile Dermonzer'i kullananlar kısa bir süre içerisinde hızlı iyileşme görünce şok etkisi yaşıyor.

İçeriğinde kullanılan bütün maddeler organik bitkilerden elde ediliyor. Organik bal, organik elma gibi günümüzde artık pek rastlamadığımız, rastlasak bile fiyatları yüzünden yanına çok yaklaşamadığımız gıdalar Dermonzer Krem'in içeriğinde mevcut.

Normalde bitkisel ürünlerin cilt üzerindeki etki süresi kimyasal ürünlere göre çok daha uzundur.
Söz gelimi, bir yüz kremi kimyasal ise kullanımdan birkaç gün sonra etkisini göstermeye başlar fakat bitkisel ürünlerde bu süre 1 haftanın üzerine çıkabilir.
Konu bu iken Dermonzer; içeriğinde kimyasal madde olmadığı halde kısa sürede kullanıldığı alana etki ederek tedavi sürecini başlatır. Neden? Çünkü organik.

Organik ürünlerin, yani aslında bizim normal haliyle (hormonsuz) tüketmemiz ama tüketme hakkımız elimizden alınan gıdaların bu kadar mucizevi şifalara yer açtığını bilmezdim.

Neyse efendim, konuyu şimdi Tarım Bakanlığı'ndan Dünya Sağlık Örgütüne kadar uzatırım da, neyse, en iyisi burada noktalayayım tadımız kaçmasın...

Özetle

Dermonzer Krem'i alın. Evinizde, ilk yardım çantanızda mutlaka bulunsun.

-Böcek ısırıkları gibi durumlarda kullanılabilir.
-Cildini yenilemek, ince çizgilerden ya da lekelerden kurtulmak isteyen olursa ince tabaka halinde kullanılabilir. *Kullanılan alanda üzerini kapatmamanız yeterli olacaktır. 

Bence dünyanın her derde deva en güzel kremi 🙂 Yaşasın Dermonzer 🙋😄

Sipariş İçin Buraya Tıklayınız

Sevgiler... Saygılar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder