16 Mart 2018 Cuma

iXora-Oil Selülit ve Çatlak Yok Edici Bakım Yağı


iXora-Oil Selülit ve Çatlak Yok Edici Bakım Yağı 

iXora-Oil; içindeki doğal bakım yağları ve özel formülasyonu sayesinde cildinizde oluşan selülit ve çatlakları yok ederek cilt lekelerinizle savaşır.

Hamilelik, hızlı kilo alıp verme, hızlı boy uzamasından kaynaklanan çatlaklarınız varsa;
ya da hamilelik dönemine girdiyseniz ve çatlaklarınızın oluşmasını istemiyorsanız iXora-Oil'i uygun gördüğünüz sıklıkta kullanmanız durumunda bu çatlakların önüne geçmiş olursunuz.

Kas küçülmesi esnasında derinin üzerinde oluşacak gözenek küçülmesi de çatlaklara yol açar.
Diyet programı uygulayan ve kilo verme dönemine giren kullanıcılarımıza da iXora-Oil'i tavsiye ediyoruz. 

iXora-Oil İçeğindeki Yağlar Nelerdir:

Biberiye Yağı: Biberiye bitkisinin yapraklarından buhar yoluyla elde edilen biberiye yağının en belirgin özelliği zayıflatıcı olmasıdır. Vücutta oluşan morluk ve kırmızılıklara iyi gelir. Kırmızı ve beyaz çatlaklar üzerindeki etkisi büyüktür. Deri deformasyonlarında yine büyük etkisi vardır.

Zeytin Yağı: E vitamini deposudur. E vitamini vücudu yaşlanma etkilerine karşı savunan vitaminlerin başında gelir ve özellikle cilt üzerinde etkisi çok yoğundur. iXora-Oil formülasyonu E vitamini ile güçlendirilmiştir.

Tatlı Badem Yağı: Nemlendirme özelliği fazla olan Tatlı Badem Yağı vitamin bakımından E, B1, B2, A, B6 vitaminlerini içerir. Söz konusu vitaminler cilt için onarıcı ve yenileyici özelliğe sahiptir. iXora-Oil formülasyonu bünyesinde barındırdığı yağların doğallıklarını bozmadan formüle edilmiştir.

Coconut Yağı: Kuru ciltler için nemlendirici özelliğe sahip olan coconut yağı,
yağlı ciltler için de nem dengeleyici niteliktedir. Sivilce ve akneleri yok eden coconut yağı, selülit dokusunu parçalayarak pürüzsüzlük sağlar.

Jojoba Yağı: Cilt kalitesini arttırarak cilde esneklik kazandırır. Mikrop öldürücü özelliği vardır.

Aloe Vera: Akne Tedavisi, Güneş Yanığı, Yaşlanmayı Önler, cilt nemlendirici, anti-alerjen, sedef hastalığını hafifletir... Cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. iXora-Oil içinde aloe vera çatlak ve selülit tedavisi için kullanılmıştır.

Avokado Yağı: Yaşlanma etkileri arasında olan kırışıklık, çil, ince çizgiler gibi belirtileri ortadan kaldırır. yara izlerinin çabuk iyileşmesine yardım eder. İçerdiği E vitamini sayesinde hücreleri besler.

Lavanta Yağı: Yanık ve yaraların çabuk iyileşmesini sağlayan özelliğe sahiptir. Akne ve sivilceleri yok eder.

Kalendula Yağı: Aynı-sefa yağı olarak da bilinen kalendula yağı yaraları iyileştirme ve iltihaplı bölgeyi iyileştirme özelliklerine sahiptir.

E vitamini: Yaşlanmalara karşı savaşan vitaminlerin başında gelir. Hücreler üzerindeki doku bozulmalarına nüfus ederek sorunlu bölgeyle savaşır. iXora-Oil formülü E vitamini ile güçlendirilmiştir.


Kabaca toparlamak gerekirse iXora-Oil ;

-Çatlakları yok eder

-Selülitler üzerinde etkilidir

-Leke açıcı özelliği vardır. Çatlak, sivilce, akne lekelerinin açılmasını sağlar

-Yüksek derecede nemlendirme özelliği vardır

-Topuk çatlakları için harika bir doğal bakım yağıdır

-Gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur.

iXora-Oil ; hem yurt içinde hem de yurt dışında siz değerli kullanıcılarıyla gün geçtikçe daha çok tanışma fırsatı buluyor ve olumlu etkileri sayesinde selülit, çatlak, leke-çil gibi sorunlarla mücadele edenleri yoğun içeriği sayesinde bu dertten kurtarıyor.

iXora-Oil Siparişi Vermek İçin BU LİNKİ TIKLAYABİLİR

ya da

0212 272 53 10
0549 450 60 52

Telefon numaralarından yararlanabilirsiniz.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder