17 Kasım 2017 Cuma

Pharma Naturactive Oil Argan Yağı

Argan Yağı, Pharma Naturactive Oli
Argan Yağı 



Argan Yağı;

İklimsel olarak, Kuzey Afrika kıtasında yetişen Argan ağacının meyvelerinden elde edilen oldukça faydalı bir yağdır.

Yetiştirilmesi ve bakımında büyük özen gösterilmesi gereken Argan ağacı, görünüm olarak Zeytin ağacını andırır. Yaprakları sarı ve yeşil renktedir. 200 yıl kadar yaşayan Argan ağacının meyveleri sert kabukludur. Argan Yağı bu sert kabuklu meyvelerden damıtılarak elde edilmektedir. Argan ağacı dikenli bir yapıya sahip olduğundan bu meyvelerini toplamak uzun zaman dilimini kaplayan zor bir süreçtir.

Argan Yağı ve Sağlık

Argan Yağı; geçmişten günümüze sağlık ve lezzet amacıyla gıdasal olarak tüketildiği gibi güzellik anlamında da başvurulan zengin besin öğelerine sahiptir.

İçerisinde bol miktarda E Vitamini bulunur.

E Vitamini;

Antioksidan özelliğe sahiptir. Cilt hasarlarını onarır. Kılcal duvarları güçlendirip elastikiyeti arttırır.

Cilt iltihaplarını azaltıp cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Antioksidan özelliğiyle cildin güneş ışınları, duman, cilt kanseri gibi zararlı faktörlerden korunmasını sağlar. İşlenmiş E vitamini, cilt üzerinde meydana gelen çatlak, selülit, leke gibi rahatsız edici görünümleri ortadan kaldırır.



Argan Yağının içerisinde bulunan E Vitamini kendi özdeğeriyle birleştiğinde ortaya çıkan sonuç mucizevi olduğu için kozmetik sektörü bu ayrıcalıktan yararlanarak Argan Yağı içerikli birçok ürünün altına imza atmıştır.
Biz de,
Pharma Naturactive Oil Argan Yağını sizlerle buluşturuyoruz.





Saç için;

Pharma Naturactive Argan Yağı saç için kullanıldığında ilk andan itibaren hızla sonuç veren konsantre bir bileşime sahiptir.

Yoğun terapi maskesi olarak Pharma Naturactive Argan Yağını masaj yaparak saç derinize uygulayınız. Sıcak bir havlu ile sarıp 30 dakika beklettiğiniz.

Pharma Naturactive Argan Yağı ;
Saçlarınızın nem dengesini düzenlemeye, saç derinizde ki cilt kuruluğu ve kepeği ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Saç köklerini besleyip cansız saç tellerinin kalitesini arttırırken, saçların daha hızlı ve daha kaliteli uzamasını sağlar.

Mat saçlara parlaklık kazandırır.



Cilt için;

Argan Yağının içerisinde; oleanolik asit, maslinik asit, uvaol ve eritrodiol olarak adlandırılan triterpenoitler bulunur. Triterpenoitler; antioksidan (yaşlanmayı geciktirici) antiinflamatuar (iltihap reaksiyonunu önleyen madde) ve (tümör karşıtı madde )gibi özelliklere sahiptir.

Pharma Naturactive Argan Yağı ; cilt üzerinde kullanıldığında bu maddelerin de yardımıyla;



-Doku bozulmalarının onarılmasına yardımcı olur

-Cildi güneşin zararlı ışınlarından korur

-Mikropları öldürür

-Cildin elastikiyetini arttırır

-Nem dengesini sağlayarak daha canlı bir cilt görünümü sunar

-Zengin E Vitamini sayesinde yaşlanmasını geciktirir

-Kırışık, leke gibi görünümleri ortadan kaldırır

-Cildi sıkılaştırır

-Soğuk ya da sıcakta kızaran yüzler için sakinleştirici özelliği vardır



Pharma Naturactive Argan Yağını; çatlak, selülit, kızarık ve kırışık giderici olarak kullanmak isterseniz parmaklarınızın arasına alıp uygulamak istediğiniz bölgeye masaj yapınız. Etkili bir sonuç için uygulama sonrasında üzerini kapatmamanız ve düzenli kullanmanız tavsiye edilir.



Pharma Naturactive Argan Yağı; 50 ml olarak şişelenmiştir. Zarif şişe tasarımı ve korumalı mantar kapağı ile çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.



Doğanın bize sunduğu Argan bitkisinin eşsiz özellikleri şimdi www.bulsakalsak.com'da satışta.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder