14 Kasım 2017 Salı

Liva Saç Bakım Seti



Siyah sarımsak özlü Liva Saç Bakım Setini denediniz mi?

Dökülen, çabuk yıpranan, cansız saçlara sahipseniz Liva Saç Bakım Seti tüm bu ihtiyaçlarınız karşılamak için tasarlandı.

Siyah sarımsak beyaz sarımsağa göre fermantasyona uğradığı için daha fazla etkiye sahiptir. Mühendislerimiz tarafından özel tasarlanan bu ürün #saçdökülmesi #cansızsaçlar ve #kellikriski taşıyanların ihtiyaçlarını karşılar.

ÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Siyah sarımsak Avrupa, Amerika, Japonya Mutfaklarında kullanılırken Türk Kimyagerler tarafından keşfedilip Türk Kozmetik Sanayinde yerini aldı.

Liva Saç Bakım Seti ürünü cansızlaşıp dökülen saçlar için kullanıldığında içerdiği bileşimler sayesinde kısa sürede hızlı etki gözle görülür hale gelecektir.
Kelleşme olasılığıyla karşı karşıya olan kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen Liva Saç Bakım Seti  siyah sarımsak özürle hazırlanan Liva Saç Serumu gücüyle düzenli kullanıldığında saçlarınız güçlenmesine büyük destek olur.


KISA BİR SÜRE İÇİN KAMPANYADA OLAN LİVA SAÇ BAKIM SETİ 

1 ADET SAÇ SERUMU

1 ADET 400 ml ŞAMPUAN

1 ADET BONE 'den oluşur.
(Bone kullanmak saç derinizi terleteceği için gözenekleriniz açılır ve serum cilde daha iyi nüfus eder. Serum sonrası boneyi kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.)



ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder