15 Kasım 2017 Çarşamba

Coco Blanc Coffee / Selülit Giderici Kahve

Coco Blanc Coffee


Selülit, çatlak ve cilt lekesi şikayeti olanlar buraya!


Coco Blanc Coffee selülit, çatlak, cilt lekeleri gibi sorunlar için formülize edilip sizler için üretildi.
Cilt Hekimleri tarafından da tavsiye edilen Coco Blanc Coffee kısa sürede dünya üzerinde çok fazla kullanıcıyla buluşup benzer ürünlere fark atarak piyasada yerini aldı. Selülit, çatlak, cilt lekesi gibi problemlerini ortadan kaldırarak bu alanda vazgeçilmeyen ürünler arasına giren Coco Blanc Coffee  www.bulsakalsak.com ayrıcalığıyla Türkiye'de en uygun fiyatıyla şuan satışta.

COCO BLANC COFFEE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Coco Blanc Coffee;
Selülit sorunlarının yanı sıra hamilelik, ergenlik dönemine ait hızlı boy uzama ve vücut gelişiminde yaşanan çatlaklar için de eşsiz bir çözüm sunarak sizi bu gibi sorunlardan kurtarıyor. Cilt lekesinde ilk kullanımdan itibaren gözle görülür şekilde sonuç veren Coco Blanc Coffee pürüzsüz  görünümde vazgeçilmeziniz haline gelecek.

SAĞLIKLI VE DOĞAL İÇERİK
Coco Blanc Coffee  bileşiminde bulunan vitamin ve doğal ürünlerden bazıları;

*Zeytin Yağı
Özellikleri saymakla bitmeyen Zeytin Yağı; gıda olarak tüketilmesi haricinde cilt için de iyileştirici ve dengeyi düzende tutucu etkiye sahiptir.
 E, C vitaminlerini içerir. Bu da cildin nem oranını yüksek tutup yaşlanmayı geciktirir.
Güneş ışınlarının zararlı UV dalgalarının cilde olumsuz etkisini önler. Harika bir nemlendiricidir. Cildi sakinleştirir, kuruluğu giderip cildi yumuşatır. Coco Blanc Coffee içerisinde zeytinyağı bulunmaktadır.


*Aloe Vera Yağı
Doğal yaşamı Kuzey Afrika, Hindistan, Güney Akdeniz olan Aloe Vera A,B,C VE E Vitaminleri içerir. Manganez, sodyum, potasyum, demir, bakır, magnezyum ve kalsiyum gibi minareller içerir.
Folik asit, antrakinonlar, kolin, amino asitler gibi lipid bileşikleri vardır.
Kan akışını hızlandırır, böylelikle doku üzerinde hızlı iyileşme elde edilir.
 Anti bakteriyeldir. Bazı bakterileri öldürücü özelliği vardır.
 Anti-inflamatuar etkiye sahiptir, yani iltihap kurutucu özelliği vardır.
Anti-viraldir. Deri döküntülerini ortadan kaldırır.
Anti-mantardır. Mantar bakterilerini temizler.
Anti-oksidandır. Cildi serbest radikal radikallerden korur. Coco Blanc Coffee içerisinde Aloe Vera yağı bulunmaktadır.

*E Vitamini
Antioksidan özelliği vardır. Cilt hasarlarını onarır. Kılcal duvarları güçlendirip elastikiyeti arttırır.
Cilt iltihaplarını azaltıp cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Antioksidan özelliğiyle cildin güneş ışınları, duman, cilt kanseri gibi zararlı faktörlerden korunmasını sağlar. Sivilce, egzama gibi doku deformasyonu yapan hastalıklarla savaşır. İşlenmiş E vitamini cilt üzerinde meydana gelen çatlak, selülit, leke gibi rahatsız edici görünümleri ortadan kaldırır.  Coco Blanc Coffee içerisinde E Vitamini bulunmaktadır.


*Avakado Yağı 
Kuru, hassas, yıpranmış deriyi tedavi eder. Çatlak, selülit gibi doku bozulmalarında iyileştirici özelliği vardır. Antioksidandır, hücreleri korur.  Coco Blanc Coffee içerisinde Avakado yağı bulunmaktadır.

*Deniz Tuzu
Selülit giderici özelliğe sahiptir, çatlakları giderir. Cildi temizler, yağ dengesini korur. Antiseptik özelliğe sahiptir, cilt üzerinde ciddi bir koruma sağlar. Derinin kalitesini arttırır. Cildi tazeleyip pürüzsüzleştirir. Cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.  Coco Blanc Coffee içerisinde deniz tuzsu bulunmaktadır.


*Kantaron Yağı
Antiseptik özelliğe sahiptir. Doku bozulmalarını tedavi eder. İz, leke gibi görünümlerde etkili bir iyileşme sağlar. Cildi pürüzsüzleştirir,deri sıkılaştırıcı özelliği bilimsel çalışmalarda kanıtlanmıştır.
Derideki mavi-mor damarlar ve bezeler gibi sorunlu bölgelerde etkin bir rol oynar. Kötü görünümü ortadan kaldırır. İltihap önleyici özelliği ile cildin kalitesini arttırır. Coco Blanc Coffee içerisinde kantaron yağı bulunmaktadır.


*Jojoba Yağı
Selülit, sivilce, çatlak gibi doku bozulmalarına karşı iyileştirici özelliği vardır. Yıpranmış ciltlere faydalıdır. Kırışıklıkları düzelterek pürüzsüz bir görünüm sağlar. Egzamalı bölgelerde etkili bir yağdır. Coco Blanc Coffee içerisinde Jojoba yağı bulunmaktadır.


*Hindistan Cevizi Yağı
Antibakteriyel özelliği oldukça yüksek bir yağdır. Hoş kokusuyla cilde tazelik verir. İyi bir nemlendiricidir. Kuruluğu gidererek cildi yumuşatır. Coco Blanc Coffee içerinde Hindistan Cevizi yağı bulunmaktadır.


*Tatlı Badem Yağı 
Deri sağlığının korunmasında çok ciddi bir katlı sağlar. İltihap deri hastalıkları, deri deformasyonu ; çatlak, selülit, sivilce gibi durumlarda iyileştirici özelliği vardır.


*Brazilian Coffee Bans
Özel içerik.

Coco Blanc Coffee


ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Ürün Kullanımı: 

Coco Blanc Coffee 'yi herhangi bir zahmete girmeden hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün; öğütülmüş kahve çekirdeklerinin özel yağlarla karışımı sağlanmış şekilde paketlenmiştir. Görünümü zeytin ezmesini andırır.
Haftada 3 defa banyo esnasında selülitçatlak ya da leke bulunan bölgeye en az 5 dakika masaj yaparak uygulanır.
Cildin yapısına göre etki gösterir. İlk kullanımda hafif çatlak, selülit ya da cilt lekesinde gözle görülür hafifleme ve yumuşaklığı hissedebilirsiniz.
Coco Blanc Coffee 'den etkili bir verim almak için düzenli kullanım esastır.

Coco Blanc Coffee www.bulsakalsak.com ayrıcalığıyla uygun fiyatı ve kapıda ödeme imkanıyla sizlerle buluşuyor.

Çatlak, selülit, cilt lekesi gibi sorunlarınız varsa
ürünü inceleyebilirsiniz.











bulsakalsak.com













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder