28 Kasım 2017 Salı

iXora Mystical Garden Baiser Kadın Parfüm 100 ml

Zambak kokusunu sever misiniz? Hadi toplanın size Ixora'nın Mystical Garden Baiser Parfümünden bahsedeyim.


Ürün Fotoğrafı İçin Tıklayınız

Öncelikle Zambak çiçeğinin öyküsünü bilmenizi isterim.

Zambak; hikayesi mitolojilere kadar dayanan; saflığı, doğurganlığı, gücü ve asil duruşu simgeleyen özel bir çiçek. Zeus'un karısı Hera; Herkül'ü emzirirken göğsünden dünyaya birkaç damla süt düşer ve o sütlerin topraktan yeşererek Zambak çiçeği olduğu rivayet edilir. İlginç olansa Zambak soğanlı bir çiçektir ve soğanı delindiğinde içinden süt gibi beyaz bir sıvı gelir.

Diğer ismi Lilyum 'da olan Zambak çiçeği,
görünümündeki güzelliğinin yanı sıra kokusunun insan ruha dokunuşu da bir o kadar güzel. Birçok gelin, evilik çiçeği olarak bu muhteşem bitkiyi tercih ederken, birçok insan da gerek kendisi gerekse oda kokusu için Zambak 'tan faydalanır.

Peki nedir onu bu kadar tercih edilen ya da vazgeçilmez yapan hiç düşündünüz mü?

Elbette ki öncelikle görüntüsü: Zarafet ve masumiyet. Fakat ben bundan ziyade size Zambak 'ın kokusundan bahsetmek istiyorum.

Tazelik, ferahlık, canlılık ve masum bir tebessüm hissi. Evet, kokuların duyular üzerinde oldukça etkisi var ve bazı kokular diğerlerine nazaran daha etkili. İşte Zambak, o etkili kokuların içinde yer alıyor.

Kokusu da görüntüsü kadar zarif olan Zambak çiçeğinin esansını elde etmek hiçte öyle sanıldığı kadar kolay değil. Zambak 'a ait piyasa içerisinde birçok esans bulunsa da bunların ne derece orjinal ya da kaçta kaçı Zambak 'a ait bilinmez.

İşte burada Ixora markasının deneyimi ve kalite anlayışı ortaya çıkıyor .

Üst Notaları;
Pembe Zambak ve Tatlı Ahududu olan Mystical Garden Baiser  baharın tazeliğini teninizden ruhunuza yaymak için tasarlandı.
Kokunun izdüşümü içinizde ki şuh kadını ortaya çıkarırken sizi hiç olmadığınız kadar güzel hissettirir.
Ruhunuzdaki prensesi kraliçe tahtına uğurlayın...

                                          Mystical Garden Baiser Satın Al








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder