15 Şubat 2018 Perşembe

iXora Oil Kullanıcı Sayısı Giderek Artıyor



iXora-Oil Nedir?

Yurtdışında görev yapan ünlü botanikçilerin, vücudun herhangi bir yerinde oluşan çatlaklar için doğal bakım yağlarından geliştirdiği özel formülasyonlu doğal bakım yağıdır.

iXora-Oil’in içeriğinde birçok doğal yağ bulunur fakat temel yağlar jojoba, coconut ve avakado diyebiliriz. E Vitamini ile güçlendirildiği için hem cilt üzerindeki sorunları ortadan kaldırır hem de cildin kalitesini arttırarak yeni sorun oluşmasını engeller.

iXora-Oil’in birçok kullanım alanı var fakat en etkili olduğu alan çatlaklar diyebiliriz. Özellikle hamilelik çatlaklarında kullanılması tavsiye edilen iXora-Oil’in başarı oranı %98’e kadar çıkmaktadır…

Hamileliğin 3. Ayından itibaren kullanılmaya başlanırsa herhangi bir çatlak oluşmadan bu süreç rahatlıkla atlatılır. Ayrıca çok önemli bir noktadan daha bahsetmek isteriz; iXora-Oil’in içerisinde vücut için zararlı boya ve paraben maddeleri bulunmamaktadır. Böylelikle annenin olduğu kadar bebeğin sağlığını da korur. Sağlığı olumsuz etkileyecek herhangi bir faktör oluşmaz.

iXora-Oil’in Kullanım alanlarından bahsedecek olursak;

Hamilelik esnasında ya da hızlı kilo alıp-verme sonucunda oluşan kol, bacak, basen sırt çatlaklarında, diz kapağı çevresinde oluşan ve yerleşmiş çatlaklarda, vücut geliştirme sporlarıyla uğraşan sporcuların ani kas büyümesinden kaynaklı çatlaklarda kullanılmaktadır. Düzenli kullanımlarda çatlak oluşumundaki başarı oranı %98’e kadar çıktığı gözlemlenmiştir.

-Düzenli olarak, selülit oluşan bölgeye dairesel hareketlerle uygulanırsa selülit oluşumunda azalma görülür.

-Nemlendirici özelliği vardır. Kuru ciltlere hızla nem kazandırır, yumuşatır.

-Topuk çatlakları gibi inatçı çatlak oluşumunu özel formülasyonu sayesinde ortadan kaldırır.

-Aydınlatıcı/Beyazlatıcı özelliği vardır. Düzenli kullanımda leke oluşumunu ve kararmaları açar.

-Gözenek üzerinde sıkılaştırıcı özelliği vardır. Cildi pürüzsüzleştirir.

*Doğal yağlardan formüle-edildiği için herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Yine de açık yara üzerine kullanılmaması tavsiye edilir.

Kullanım Şekli;

Sabah-akşam kullanılması uygun görülen bölgeye dairesel hareketler şeklinde en az 3 dakika masaj yaparak uygulayınız.

Emilimi kolaydır, yapışmaz. Kullanıldıktan sonra kıyafetlerle temas edildiğinde leke oluşturmaz. Cilt için gereken miktarda kullanılması tavsiye edilir. Fazla kullanıldığında emilim azalacaktır.

iXora-Oil; 50ml'lik hava basınçlı şişelere dolum yapılmıştır. Kutunun içinden çıkan küçük roll-on ve huni sayesinde çantada kolaylıkla taşınabilir.

İncelemek Ve Sipariş Vermek İçin Tıklayınız




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder