14 Şubat 2018 Çarşamba

Hand&Foot Beauty Profesyonel Ayak Bakım Kremi 200 ML


H&F BEAUTY Ayak Kremi, içeriğinde ki UREA ile özellikle ayak tabanı ve topuklarda ki ölü derilerin absorbe edilmesini sağlar. Ayrıca Afrika kökenli bir yağ olan Shea Butter yönünden zengin bir kremdir. Shea Butter içerdiği, A,D,E,ve F vitaminleri ile cildin ihtiyaç duyduğu pek çok vitamini içinde barındırır. Diğer adı Karite yağı olan Shea Butter; Faso ile Gana ülkelerinde yetişen vitamin anlamında zengin bir meyvedir. Toplandıktan sonra birkaç işleme tabii tutulan Shea Butter kurutulduktan sonra öğütülür, sonra da yağı çıkarılarak macun haline getirilir. Ender bulunan bu bitkinin özü H%F BEAUTY Prpfesyonel Ayak Bakım Kremi'nin içerisinde oldukça fazla bulunmaktadır.


Çatlak topuk bakımı, dirsek ve dizlerin bakımı, günlük ayak ve cilt bakımı, diyabetik ve venöz koşullarda ve bütünlüğü henüz bozulmamış cilt bölgelerinde güvenle kullanılabilir. Ayrıca ekstra kuru ciltlerin yenilenmesi ve egzema, iktiyozis, keratoderma,ve sedef gibi kronik cilt rahatsızlıklarında yardımcı olarak güvenle kullanabileceğiniz bir kremdir.


Hand&Foot Beauty Profesyonel Ayak Bakım Kremi Kullanım Talimatı:
Temiz ve kuru cildinize gerektiği kadar krem sürünüz. Ayak ve tırnaklarınız da dahil, masaj yaparak uygulayınız. İpeksi dokusu ile hızla emilerek yağlı bir his bırakmadan nemlendirir.


Uyarılar:
Çocukların erişemeyecegi yerlerde saklayınız. Serin ve kuru oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder