6 Şubat 2018 Salı

Dermonzer (Doğal Cilt Bakım Kremi)



Ürün Özellikleri

Dermonzer Doğal Cilt Bakım Kremi 30g.lık tüp ambalajda satılmaktadır. Dermonzer cilt bakım kremi derinin dış tabakasında oluşabilecek yıpranmalar, tahrişler ve günlük yaşamın negatif yıpratıcı etkilerini gidermek için güçlü nem ve bakım sağlamaya yardımcı olur.

Cildin elastikiyetinin korunmasına, günlük nem ihtiyacının karşılanarak cildin parlak ve yenilenmiş görünmesine yardımcı olur. Cildin kendini koruması ve yenilenmesine destek olmasında etkili tamamen organik bileşenlerden oluşan doğal cilt bakım kremidir.

Doğum öncesi bakım ve doğum sonrası izlerin giderilmesi, yaraların, aknelerin, akne izlerinin, deride yanık gibi ciltte oluşabilecek durumlarda cildi nemlendirerek cildin kendi kendini yenilemesine destek olur.

Lazer epilasyon sonrası oluşan hassasiyet için ve cildin ihtiyacı oluğu bakımı ve nemi geri kazandırmak için idealdir.

İçeriğindeki bileşenlerin ortak etkisi gençlik iksiri olarak kullanılan, cildin nemlendirilmesinde, tazelenmesinde ve yenilenmesinde faydalanılan zeytinyağı, elma özü ve çörek otu gibi bitkiler Dermonzer içinde %100 natürel olarak bulunmaktadır.

Elmada A, C, E ve B vitaminlerin yanında kalsiyum, potasyum, magnezyum, fosfor ve sodyum gibi mineraller ve çeşitli organik asitler bulunur. Elmada B1, B2, PP, B5, B9, Provitamin A (karoten) ve E vitamini bulunduğu bilinmektedir. Elmanın cilt bakımı için çok yararlı olduğu bildirilmiştir, kırışıklıkların oluşmasını geciktirmede, cilt bakımı ve temizliğinde tazelik ve parlaklık kazandırdığı bilinmektedir.

Ürün Avantajları

Günlük kullanıma uygundur.

Ürün Kullanımı

Dermonzer, Zeytinyağı, Elma ve Elma esktresi, Balmumu, Bal, Nigella ve çekirdeği gibi %100 doğal maddelerden üretilmiş doğal bir cilt bakım kremidir. Her gün kullanılabilir. Hiç bir katkı maddesi içermez. Kremi cildinize masaj yaparak günde 2-3 kere uygulayabilirsiniz. Etkisini arttırmak için üzerini kapatmayınız. Bu sayede maksimum etkiyi görebileceksiniz.

Dermonzer deri dış tabakasında oluşabilecek yıpranmaların giderilmesinde, cildin kaybettiği nemi yeniden kazandırarak cildin korunmasında tazelenmesinde ve yenilenmesine yardımcı tamamen doğal bir üründür. Zeytinyağı, elma(Malus domestica), doğal balmumu, bal ve Nigella özünden gelen etkilerin hepsini bünyesinde barındırmaktadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder