2 Ağustos 2018 Perşembe

Pure Expert At Kuyruğu Şampuanı ( 7CM Saç Uzatma Desteği ) Bay & Bayan

Merhabalar, bugün size benim saçlarım çok az uzuyor, benim saçım çok dökülüyor o yüzden uzamaz gibi gibi, işte saçlarımın uzaması için kestirmem gerekiyor tarzındaki lafları geride bıraktıracak bir ürünle size merhaba diyorum :)
Pure Expert At Kuyruğu Şampuanı ( 7CM Saç Uzatma Desteği )


İçeriğindeki Reishi Mantarı extratı Ölümsüzlük mantarı olarak bilinen bu mantar Hücre yenileme özelliğine sahiptir.Alternatif tıpta kanser tedavisinde kullanılan bir mantardır.En ufak ayva tüylerinin bile saça dönüşmesini sağlar Keratin Saç Yapısını Güçlendirerek Yıpranmış Saçlarınızda tahrinbata uğramış protein zincirlerini onarmaya yardımcı olur. İçerğindeki e vitamini sayesinde saçlarının kısa zamanda daha hızlı uzamasına yardımcı olur.
 Kullanım Şekli : Saçlarınızı hergün yıkıyorsanız 1,5 pompa şampuanı saça uyguluyoruz friksiyon yapıyoruz ortalama 3 dk saçta bekletip duruluyoruz. Saçlarımızı gün aşırı yıkıyorsak 1 pompa şampuanı saça uygayıp friksiyon yaptıktan sonra duruluyoruz tekrar 1 pompa şampuanı saçımızı uyguluyoruz 3 dk bekletip duruluyoruz. 3-4 kullanım sonrasında saç kremi kullanmaya ihtiyaç duyulmayacaktır.

Ürünü detaylı incelemek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder