5 Nisan 2018 Perşembe

ixora Diffuser Oda Kokusu Orange Blossom/Portakal Kokusu



Merhaba,

Kış aylarını ve soğuğu yavaş yavaş üzerimizden atarken, muhtemelen evlerde ve ofislerde bahar havasının yansımaları başlamıştır. Ama ben size kıştan kalma; rengiyle, tadıyla hatta selülitleri tanımlarken görünümüyle bile hayatımızda yer tutan portakal kokusundan bahsetmek istiyorum.

Kokuların hayatımızdaki hatta bedensel olarak varlığımızdaki önemi çok yüksek seviyedeyken
Bilim İnsanlarının yaptığı bir araştırmada "Eğer vazgeçmek zorunda kalsaydınız hangi duyunuzdan vazgeçerdiniz?" sorusuna çoğunluk "Koku alma" diye yanıt vermiş.
Oysa ki koku duyularımız çalışmazsa tat alma, hafıza ve bedensel rahatlama yetilerimizi de kaybetmiş oluruz. O yüzden elimizden geldiğince koku duyularımızı taçlandırarak ruhsal ve bedensel sağlığımızı ve yaşam kalitemizi arttırmamız yararımıza olur.

Bizim için bu denli büyük role sahip duyumuzu doğru kullanma nasıl olur? 

Tabi ki ihtiyacımız olan kokularla. Mesela portakal kokusu.

Narenciyegiller olarak genel tanımlanan portakal kokusu vücut tarafından algılandığında otomatikman pozitif enerji sinyalleri verir. Böylelikle kişi; bulunduğu ruh durumu ne olursa olsun kendini daha iyi hissetmeye başlar. Zaten ödül alan parfümleri araştırdığınızda içerisinde mutlaka portakal ya da türevleri esanslara rastlarsınız. Doğanın antidepresanı olarak anılan ve anksiyete, stres gibi kötücül durumlarla mucizevi etki gösteren bu turuncu iksiri oda parfümü haline getirdik.

ixora Diffuser Oda Kokusu Orange Blossom


Amber, Musk ve Vanilyayla zenginleştirilen ixora Diffuser Oda Kokusu Orange Blossom bulunduğunuz alanlarını ferahlatarak gerçek bir dinlenme sağlar.

Kalıcı esansı sayesinde uzun ömürlüdür. Şık şişesi sayesinde de konumlandırıldığı yeri dekore eder.

24,90TL fiyatındaki ixora Diffuser Oda Kokusu Orange Blossom 120ml ebatında.

Sipariş için
ya da
0212 272 53 10
WhatsApp 0549 450 60 52 
irtibat numaralarından yararlanabilirsiniz.

Vücut direnci için zihin rahatlığı şart. O yüzden sizi ixora Diffuser Oda Kokusu Orange Blossom 'la tanışmaya davet ediyoruz.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder